skip to Main Content

SynTec 2000 B.V. levert haar betonvloeren aan bedrijven en in de particulieren sector. Elke vloer is uniek en wordt naar de wens van de klant gelegd. Beton is één van de meest gebruikte materialen in de bouwsector en kan voor heel wat doeleinden gebruikt worden. Meestal denkt men bij beton aan een ruw constructiemateriaal maar door de buitenste laag mooi af te werken en te polieren kan beton ook perfect gebruikt worden als decoratieve afwerking. Zo wordt gepolierde beton nu vaak gebruikt voor vloeren trappen, keukenbladen, wanden, terrassen en andere interieur toepassingen.

Meer weten over ondervloeren?

Neem telefonisch contact met ons op via 078 684 08 33 of maak gebruik van het contactformulier.

Meer informatie

Toepassingen

De toepassingen van een betonvloer zijn eindeloos. Door hun natuurlijke en authentieke uitstraling kan je zo zowel gebruiken in moderne als landelijke interieurs. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen, glansgraad en structuur wat de look en feel totaal anders kan maken.

SynTec 2000 B.V. is met meer dan 40 jaar ervaring een gespecialiseerd bedrijf in het leggen van betonvloeren. Wij maken voor aannemers en particulieren door heel Nederland en ook in het buitenland uw betonvloer met veel enthousiasme en inzet.

Pictures1

Back To Top